Lorem ipsum sárgarépa, Minneapolis egyetemi fejlesztő. Nem járművek labdarúgó, Hogy a hőmérséklet nyilak, bemelegítéshez most. Zimbabwe mártást én smink. Jelen táplálkozás kivéve a banán.

blog

itthonhírekXVII. ročník tradičnej priateľskej koštovky 2016

XVII. ročník tradičnej priateľskej koštovky 2016

polgári társulás: Vinci, szőlősgazdák és borászok egyesülete Modra székhellyel: Sládkovičova. 44, Modra aj tento rok organizovalo už XVII. év hagyományos baráti koštovky elemzi „Svätokatarínska ochutnávku mladých vín ročníka 2016.

AKCIÓ TÖRÖLVE, AKCIÓ TÖRÖLVE, AKCIÓ TÖRÖLVE.

AKCIÓ TÖRÖLVE? AKCIÓ TÖRÖLVE, že koncom novembra si už vieme predegustovať prvé slovenské mladé biele a ružové vínka, amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb, amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb, amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb.
amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb. 313/2009 amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb. amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb. amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb?

amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb “amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb” amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb, amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb, amelyeket már kivontak az élesztőből és zsírtalanítottak stb. Az ilyen bor legkorábban a szüret novemberének első hétfőjén kerülhet forgalomba.

Už tradičné podujatie sa uskutočnilo v piatok 02. december. 2016 so začiatkom o 16.30 hod v Kultúrnom dome Ľudovíta Štúra na Sokolskej ul č. 8 Az ilyen bor legkorábban a szüret novemberének első hétfőjén kerülhet forgalomba: V úvode vystúpil predseda spolku Vincúr Vincent Jakubec, ktorý uvítal hostí a prítomných vinárov a vinohradníkov. Následne vystúpil s hodnotením vinohradníckeho roku 2016 z pohľadu klimatického a meteorologického Ing. Vladimir Sodoma. Požehnanie vín tento rok bolo za účasti evanjelického kňaza Mgr. Jána Oslíka. Následne sa už konala priateľská degustácia prinesených vzoriek, ich zhodnocovanie prítomnými vinármi a vinohradníkmi a návštevníkmi z radov občanov. Ako aj po iné roky mali všetky Katky, A Szlovák Köztársaság Kormánya és a RÚVZ utasítása kapcsán a kóstolóra való belépés az OTP rendszerében történik, Katušky vstup na toto podujatie zdarma. Tradícia ochutnávok mladých vín bude v Modre pokračovať a už teraz sa tešíme, že sa opäť stretneme na Svätokatarínskej ochutnávke mladých vín aj nasledujúcom v roku 2017.

 

 

előző következő
0

Az Ön kosara